" REFAN Βulgaria " με το "Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο" 2016

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

" REFAN Βulgaria " με το "Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο" 2016

Σε μία κομψή τελετή στη Βαρκελώνη στις 27 Μαρτίου, μπροστά στους εκπροσώπους των παγκόσμιων εταιρειών με διεθνή σημασία,η " REFAN Βulgaria "και ο διευθυντής της Άngel Popov έλαβαν μια ακόμη μεγάλη αναγνώριση. Σε μια διάσκεψη των ηγετών η βουλγαρική εταιρεία που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας και Επιχειρηματικού Κύρους -"Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο". Πέρυσι το βραβείο απενεμήθη στην αεροπορική εταιρεία "Turkish Airlines" και φέτος  στη Βουλγαρία στη " REFAN Bulgaria". Η αναγνώριση τιμήθηκε την παραμονή της 25ης επετείου της εταιρείας, λίγες ημέρες μετά τη διάκριση με το βραβείο  "Διεθνής αναγνώριση" του Vip Επιχειρηματικού Βραβείου 2016.

Το ευρωπαϊκό βραβείο "Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο" διακρίνει τις ευρωπαϊκές εταιρείες με αποδεδειγμένη επιτυχία και κύρος, τα οποία στην πράξη βασίζονται σε αξίες όπως η ειλικρίνεια, η συνεργασία,ο αμοιβαίος σεβασμός, ο αλτρουισμός και η ηθική. Η τελευταία διεθνής αναγνώριση άξιζε στη  "REFAN Bulgaria"και είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς τοποθέτησης της μάρκας στις 5 ηπείρους χάρη στην ανάπτυξη του ευέλικτου μοντέλου franchise που έχει αποδείξει την οικονομική αποδοτικότητα του μέσω του δικτύου των πάνω από 400 καταστημάτων σε 28 χώρες. Η βουλγαρική εταιρεία καλλυντικών είναι πολύ δημοφιλής στους καταναλωτές λόγω της ποιότητάς της, των φυσικών συστατικών, των προσιτών τιμών και της  μεγάλης γκάμας προϊόντων.Η "REFAN" έχει κερδίσει το πιο διάσημο Διεθνές Ευρωπαϊκό Βραβείο της Λέσχης Global Trade Leaders "στο Παρίσι για την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, το βραβείο της Γερμανικής οικονομίας στη Βουλγαρία και το βραβείο

« Παγκόσμια επιτεύγματα για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων " όπως και τρία βραβεία Forbes : " Ειδικό Βραβείο ποιότητας" ,  "Ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης" και "Ευημερούσα και βιώσιμη επιχείρηση.