H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο έξυπνος τρόπος πώλησης αρωμάτων:

Πως να παράγουμε μεγάλη ποικιλία αρώματα υψηλής ποιότητας και να τα πουλήσουμε σε ελκυστικές τιμές? Αυτό ήταν το ερώτημα, το οποίο το 1991 οδήγησε στη δημιουργία της Refan Bulgaria ΕΠΕ. Οδηγούμενος απο το πάθος του για την ομορφιά και απο την απίστευτη αίσθηση που είχε για τα λεπτά αρώματα, εφαρμόζοντας τις βουλγάρικες παραδόσεις αρωματοποιίας και την πολύχρονη εμπειρία μιας απο τις πλέον γνωστές εταιρείες – παραγωγούς αρωμάτων – την - Mane Fills – Γαλλία, ο Στέφαν Ποπόβ δημιουργεί την δική του οικογενειακή επιχείρηση και δινει το όνομα Refan (απο το όνομα της συζύγου του Reni και το δικό του όνομα - Stefan)

Σήμερα η Refan είναι πρωτοπόρα παγκοσμίως μάρκα – σύμβολο υψηλής ποιότητας και κύρους.

Απο το 2009 η εταιρεία διοικείται συνεχώς και επιτυχώς απο τον γιό του κυρίου Στέφαν Ποπόβ- Άγγελ Ποπόβ, ο οποίος, ως πρόεδρος της εταιρείας, επιπλέον εκσυγχρονίζει και αναπτύσσει την επιχείρηση σε διεθνώς.

Η δημιουργία προϊόντων με την μάρκα REFAN είναι συνδυασμός μεγάλου πάθους για την μάρκα, τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, την αποκτηθείσα πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, συμμόρφωση με τις παγκόσμιες τάσεις και τις έρευνες αγοράς και εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Έτσι, για περίπου 25 έτη, η εταιρεία παράγει χύμα αρώματα υψηλής ποιότητας, παρέχοντας οικονομικά αποτελεσματικό, οικολογικό και έξυπνο τρόπο πώλησης: μπορείτε να αγοράσετε αρώματα με διάφορες αφορμές, διαφορετικού όγκου, σε γυάλινα μπουκαλάκια για πολλαπλή χρήση και ......με την μέγιστη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

FRANCHISE ΤΗΣ REFAN

Για την επέτειο των 25 χρόνων της η Refan Bulgaria ΕΠΕ έγινε μια επαγγελματική κάρτα της Βουλγαρίας κι έδωσε δυνατότητα σε εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Βουλγαρία και στο κόσμο να αναπτύξουν επιτυχές franchise. Η Refan Bulgaria ΕΠΕ αναπτύσσει καινοτόμο και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο franchise, το οποίο αποδείχθηκε οτι είναι πετυχημένο, εξαιρετικά επικερδές και οικονομικά αποτελεσματικό για την έναρξη και την συντήρηση μέσω δικτύου περισσότερων απο 400 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

 

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΤΗΣ REFAN?

Το να γίνεται αποδέκτης franchise της Refan είνια έξυπνος τρόπος έναρξης δικής σας επιχείρησης. Το μοντέλο της Refan είνια μεταξύ των πλέον επικερδών στη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ιταλία και πολλών άλλων χωρών ανα τον κόσμο.

Στην αγορά ενός μοντέλου  franchise συμπεριλαμβάνεται:

  • Δημιουργία σχεδίου του καταστήματος
  • Πλήρης εξοπλισμός του καταστήματος
  • Η αρχική προμήθεια προϊόντων
  • To Branding του καταστήματος.
  • Πακέτο δωρεάν δειγμάτων.
  • Παροχή διαφημιστικού υλικού.
  • Εγχειρίδιο λειτουργίας και κατάρτισης του προσωπικού

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η γκάμα προϊόντων της REFAN περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία προϊόντων με την εμπορική επωνυμία REFAN: περισσότερα απο 250 αρώματα , περισσότερα απο 550 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα με φυσικά συστατικά, σαπούνια και προϊόντα για το μπάνιο, με φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, μεθυστικά κεριά και αρωματικά χώρου. Όλα τα νέα προϊόντα, που κυκλοφόρησαν στην αγορά απο την εταιρεία REFAN, έχουν παρασκευαστεί στη βάση των τελευταίων καινοτόμων επιτευγμάτων, και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και της ζήτησης της αγοράς.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ

Το οικονομικό περιοδικό κύρους «Forbes» βράβευσε την
- Νέο μοντέλο Επιχειρήσεων - 2011
- Επιτυχημένο μοντέλο franchise - 2012
- Ειδικό βραβείο Forbes για την ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης 2013
- Ειδικό βραβείο Ποιότητας του Forbes 2014
- Το καλύτερο βουλγαρικό franchise στην Ευρώπη το 2014
- Διεθνές Βραβείο Ποιότητας για την Ευρώπη το 2014
- Βραβείο της Γερμανικής Οικονομίας στη Βουλγαρία - 2014
- Ειδικό Βραβείο για  "Επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση" 2015
- Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας και Επιχειρηματικού Κύρους -"Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο" 2016

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 Ο άνθρωπος βλέπει καθαρά μόνο με την καρδιά του.... Όλα τα ουσιαστικά πράγματα δεν φαίνονται με το μάτι”

 

Αυτό πάντα ήταν το μότο της εταιρικής μακροπρόθεσμης και συνεπούς κοινωνικής μας πολιτικής.

Με την κατανόηση και την ανταπόκριση στα προβλήματα των κοινοτήτων που βρίσκονται σε ανάγκη, η εταιρεία δωρίζει τακτικά τρόφιμα, εξοπλισμό, μετρητά, παιχνίδια και σχολικά είδη σε ορφανοτροφεία, σχολεία σε οικονομικά μειονεκτικές περιοχές και ιδρύματα. Για την ανάπτυξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του παιδικού αθλητισμού η REFAN Bulgaria ΕΠΕ χαρίζει υποτροφίες, τρόφιμα, μετρητά για έπαθλα και διοργάνωση αγώνων, αθλητικό εξοπλισμό και εξαρτήματα.

Η εταιρεία REFAN Bulgaria ΕΠΕ παραδοσιακά ανταποκρίνεται στις πολιτιστικές ανάγκες των κοινοτήτων της χώρας, χρηματοδοτώντας θέατρα, καλλιτέχνες, παραστάσεις και συναυλίες.

Ισχυρή εταιρική υποστήριξη απο τη REFAN λαμβάνουν και οι κοινότητες και τα μεμονωμένα άτομα, που έχουν ανάγκη υποστήριξης σε θέματα υγείας.

Κατ ατην περίοδο 2002 - 2015 η εταιρεία REFAN στήριξε 450 αθλητικές κοινωνικές, πολιτιστικές και και πρωτοβουλίες σε θέματα υγείας.

Μόνο το 2014 υποβοηθήθηκαν 47 γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένη της δωρεάς εξαιρετικά δαπανηρής θερμοκοιτίδας για το Νοσοκομείο ΄΄Prof. D-r Stamatov΄΄ πόλη Βάρνα, η οποία θα είναι σωτήρια για τη ζωή πολλών παιδιών, 17 εκδηλώσεις στον τομέα του αθλητισμού και 14 εκδηλώσεις στη σφαίρα του πολιτισμού και της τέχνης.

Σημαντική ανταπόκριση του κοινού έτυχαν οι παρακάτω ενέργειες:

- Πλήρης επισκευή και ανακατασκευή της ογκολογικής πτέρυγας του Νοσοκομείου ΄΄Αγιος Γεώργιος΄΄ πόλη Πλόβντιβ 2013

- Το 2012 στην πρώτη έκδοση των βραβείων „ο μικρός πρίγκιπας” για την εισφορά στη βελτίωση της ζωής των παιδιών με αυτισμό στη Βουλγαρία ο κύριος Άγγελ Ποπόβ έλαβε την διάκριση „Ο πιο πιστός δωρητής”.

- Πλήρης επισκυή της παιδοχειρουργικής κλινικής “ΑγιοςΓεώργιος”, πόλη Πλόβντιβ το 2011 Περισσότερα απο 2000 παιδιά θεραπεύονται ετησίως στην παιδοχειρουργική κλινική , τα περισσότερα αυτά ηλικίας κάτω του ενός έτους.

- Μνημόσυνος σταυρός ΄΄ Stefan Popov" που διοργανώνεται κάθε χρόνο απο τον Άγγελ Ποπόβ, στην μνήμη του ιδρυτή της μάρκας REFAN, συγκεντρώνει πάνω απο 3500 συμμετέχοντες κάθε χρόνο, διασχίζοντας τα σύνορα της Βουλγαρίας και προσελκύοντας αθλητές και αθλήτριες απο την Ευρώπη.
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι πρώτες ύλες, οι συσκευασίες και τα τελικά προϊόντα, αποτελούν αντικείμενο αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Η εταιρεία ανέπτυξε και εφάρμοσε σύστημα διαχείριση της ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001: 2008. Με σκοπό να επιτύχει μακροπρόθεσμη και σταθερή υψηλή ποιότητα στα ποιοτικά της προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους βελτιστοποίηση και τελειοποίηση όλων των οικονομικών της δραστηριοτήτων. Ένας απο τους βασικούς στόχους της εταιρείας είναι να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και τις ανάγκες της αγοράς.

 

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή αρωμάτων και καλλυντικών : Μεταξύ των βασικών προμηθευτών εξοπλισμού παραγωγής είναι οι διεθνώς γνωστοί παραγωγοί: Frima Koruma - Ελβετία/Γερμανία, Vatron Mau Γαλλία, Coven Egidio Snc – Ιταλία

 

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Η Refan Bulgaria ΕΠΕ εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους μεγαλύτερους και εδραιωμένους στη διεθνή αγορά προμηθευτές πρώτων υλών, εξαρτημάτων και φιαλιδίων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι πρωτοπόροι στην Ευρώπη στην παραγωγή πρώτων υλών BASF, Huntsman, Kappus Riesa και Seppic.


ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Τα επώνυμα προϊόντα REFAN δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες ή αλλεργιογόνα.

 


Βραβεία


Awards