Refan με ιδιαιτερη Forbes βραβείο ποιότητας Η εταιρεία "REFAN Βουλγαρία" Ltd έλαβε ειδική τιμητική διάκριση “Forbes Business Awards 2014” στην τέταρτη επίσημη τελετή «Forbes Business Awards 2014", που πραγματοποιήθηκε στο Kempinski, στο ξενοδοχείο Zografski.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Refan με ιδιαιτερη Forbes βραβείο ποιότητας
Refan με ιδιαιτερη Forbes βραβείο ποιότητας

 Η  εταιρεία "REFAN Βουλγαρία" Ltd έλαβε  ειδική τιμητική διάκριση “Forbes Business Awards 2014” στην τέταρτη επίσημη τελετή «Forbes Business Awards 2014", που πραγματοποιήθηκε στο Kempinski,  στο ξενοδοχείο Zografski.  Στο διαγωνισμό «Επιχειρηματικών Βραβείων του Forbes Bulgaria"  υποβλήθηκαν  90 αιτήσεις, από μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με δυνατότητες ανάπτυξης. Ανεξάρτητη και έγκυρη 10μελής κριτική επιτροπή κατέταξε ως φιναλιστ 55 εταιρείες σε 8 κατηγορίες. 

 Η  "REFAN Βουλγαρία" Ltd τη χρονιά που μας πέρασε είχε διαδοχικές τιμητικές διακρίσεις. Βραβεύτηκε ως Εταιρεία της Χρονιάς στο τέλος του 2014. 

Διακρίθηκε με ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια βραβεία στο Παρίσι, για “Global achievements in improving the quality of the products”. Είναι η μοναδική βουλγαρική εταιρεία η οποία πήρε το  βραβείο του πιο διακεκριμένου Ευρωπαϊκού Βραβείου Ποιότητας από το Παρίσι, από τη Λέσχη Global Trade Leaders ».  Διακρίθηκε λόγω της ποιότητας των προϊόντων της και της δράσης της για την τόνωση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα μοντέλο franchise βασισμένο σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. 

 Για μια εικοσιπενταετία  η "REFAN Βουλγαρίας" έχει αναδειχθεί ως η πιο επιτυχημένη επαγγελματική στέγη της Βουλγαρίας, με πάνω από 2000 προϊόντα τα οποία βασίζονται σε φυσικές φόρμουλες.  Έχει προσφέρει σε  εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Βουλγαρία και σε ολόκληρο τον κόσμο, την πιθανότητα να αναπτύξουν επιτυχημένη επιχείρηση franchise. Προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα και διαθέτει 400 μπουτίκ σε 28 συνολικά χώρες παγκοσμίως.

Η πιο δημοφιλής βουλγαρική εταιρεία καλλυντικών REFAN έλαβε ακόμη το βραβείο για το καλύτερο βουλγάρικο franchise στην Ευρώπη, του πιο επιτυχημένου μοντέλου franchise που προσφέρει ποιοτικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο.