„Λείο σαν μετάξι" δέρμα επιτυγχάνεται ε τα απολεπιστικά της ''Refan'' O καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε το δέρμα ζωηρό κι ελαστικό είναι να χρησιμοποιούμε απολεπιστικά, συμβουλεύουν οι αισθητικοί.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

„Λείο σαν μετάξι" δέρμα επιτυγχάνεται ε τα απολεπιστικά της ''Refan''

O καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε το δέρμα ζωηρό κι ελαστικό είναι να χρησιμοποιούμε απολεπιστικά, συμβουλεύουν οι αισθητικοί. Η χρήση τους, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους σε βάθος. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα απελευθερώνεται από τις τοξίνες και ''αναπνέει'' ελεύθερα. Άλλο ενδιαφέρον γεγονός, είναι πως χάρη σε αυτά απομακρύνονται οι ραχούλες που φυτρώνουν προς τα μέσα, μετά την αποτρίχωση.

Τα απολεπιστικά της ''Refan'' είναι συνδυασμός από κρυστάλλους ζάχαρης και φυτικά έλαια, τα οποία με φυσικό τρόπο καθαρίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Πρόκειται για προϊόντα καθαρισμού και γαλάκτωμα σώματος σ ένα προϊόν. Το αποτέλεσμα αυτό, επιτυγχάνεται με φυτικά έλαια, που συνδυάζουν την μαλακτική και ταυτόχρονα με αυτή την ενυδατική και θρεπτική δράση.

Έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού (Vitis vinifera). Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες E και D. Είναι πολύ λεπτό, κατάλληλο για κάθε είδους επιδερμίδα και χρησιμοποιείται ευρέως ως λάδι μασάζ. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, κάνοντάς το λείο και χωρίς να υπάρχει η δυσάρεστη λιπαρή αίσθηση σε αυτό.

Έλαιο από πυρήνες βερίκοκου (Prunus armeniaca). Απαλό, λεπτό έλαιο με απαλό κιτρινωπό χρώμα. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα - λινελαϊκό, λινολενικό και ελαϊκό, καθώς επίσης και σε βιταμίνες - Е, A, D και F.Το έλαιο από πυρήνες βερίκοκου είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ιδιαίτερο όμως αποτέλεσμα έχει στο γερασμένο, ευαίσθητο, ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

Η λιπιδική σύνθεση του αμυγδαλέλαιου, για παράδειγμα, είναι η πλέον κοντινή με την ανθρώπινη. Απορροφάται εύκολα, καταπραΰνει, μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Το σογιέλαιο (γλυκίνη σόγιας) αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό υγρασίας και την ικανότητα συγκράτησης του δέρματος, ενώ χάρη στην ύπαρξη τοκοφερολών έχει αναζωογονητική δράση.

Τα φυτικά έλαια στα απολεπιστικά της ''Refan'' είναι φυτικό προϊόν, κι όχι χημικό. Είναι πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, εξαιρετικά χρήσιμα για την φυσιολογική λειτουργιά της επιδερμίδας. ''Λείο σα βελούδο'' δέρμα, είναι η αίσθηση μετά τη χρήση των απολεπιστικών της ''Refan'' . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διεγερτικό μασάζ με σημαντικές επιπτώσεις κατά του άγχους της καθημερινότητας, για ξεκούραση και χαλάρωση. Σε αυτό συμβάλλει και η θεϊκή τους μυρωδιά.