Το Βραβείο της "Σταθερής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης" απονεμήθηκε στη "REFAN" Το σημαντικό βραβείο VIP Business Awards 2015 απονεμήθηκε στην εκλεκτή μάρκα καλλυντικών "REFAN"

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Το Βραβείο της "Σταθερής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης" απονεμήθηκε στη "REFAN"

Το Βραβείο της "Σταθερής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης" απονεμήθηκε στη "REFAN"


Το σημαντικό βραβείο VIP Business Awards 2015 απονεμήθηκε στην εκλεκτή μάρκα καλλυντικών "REFAN"


Αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα του νέου καταστήματος  "REFAN" στο Λονδίνο. Επίσης η "REFAN"  έλαβε πρόσκληση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να παρουσιάσει το πρόγραμμα της για franchising και τα προϊόντα της σε αυτή  την εξαιρετικά δημοφιλή εμπορική έκθεση στη Μέση Ανατολή.


Αυτό το βραβείο είναι ακόμη μια τιμητική διάκριση για την "REFAN Bulgaria" Ltd για το 2015. Επίσης η "REFAN"  έλαβε και ακόμη μία φορά τα βραβεία του Forbes Business Awards, του Γερμανο-Βουλγαρικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, και είχε ανακοινωθεί ως "Εταιρεία της Χρονιάς". Η εταιρεία καλλυντικών "REFAN"  είναι η μοναδική βουλγαρική μάρκα που κέρδισε το πιο διάσημο Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας στο Παρίσι από τη Λέσχη Global Trade Leaders, λόγω της ποιότητας των προϊόντων της και τις δραστηριότητές της για την τόνωση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με τη δημιουργία ενός μοντέλου franchise που εκτιμάται  σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.


Η REFAN απονεμήθηκε με το βραβείο World «παγκόσμια επιτεύγματα στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων» λόγο της υποστήριξης του επιτυχημένου μοντέλου franchise στην Ευρώπη. Η "REFAN"  σήμερα έχει περισσότερα από 500 καταστήματα σε 28 χώρες σε 5 ηπείρους με καινοτόμα και ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα, καθώς και πάνω από 2000 προϊόντα που βασίζονται σε φυσικές φόρμουλες.  Η "REFAN Bulgaria" LTD, έχει αποδειχθεί ότι είναι η πραγματική επαγγελματική κάρτα της χώρας μας.


Τα VIP Business Awards 2015 έχουν δοθεί, εκτός από την REFAN, και σε άλλες εταιρείες με σημαντικά επιτεύγματα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων ως επίσης σε επιτυχημένους πολιτικούς, όπως ο Υπουργός Παιδείας Prof. Todor Tanev, η Δήμαρχος της Σόφιας Yordanka Fandakova  και ο Δήμαρχος του Δήμου Ιβάνοβο, Russe Περιφέρεια Georgi  Milanov